Magasinering - Bäst information om MagasineringMagasinering i Östersund

Totalt finns det 4 förrådsföretag som håller på med magasinering i Östersund och många av dessa har flera olika former av magasinering och storlek på förråd. Ibland kan det vara svårt att hitta ett företag i Östersund som har bra magasin där du kan magasinera dina saker på det sätt som du önskar och dessutom till en rimlig kostnad. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som känner till ett bra magasineringsföretag eller om du kan få lagra dina saker i någon lada eller någons garage är det ännu bättre. Du kan också jämföra olika magasineringsmöjligheter och förråd på nätet.


Eftersom det i Jämtland och i Östersund finns flera som håller på med magasinering kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av magasin och förråd de tillhandahåller. När du kontaktar någon gällande magasinering är det bra ifall du vet exakt vad du vill magasinera, hur länge du behöver förrådet samt hur stort förråd i kbm du behöver. En hel del information om förråd och magasinering kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer magasinering.
Det går bäst att komma i kontakt med ett bra ställa att magasinera dina saker i Östersund genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla inom Magasinering i Östersund

Jämt-Flytt AB

Vallvägen 10

831 48 Östersund

063-355 00

Jämtlands Stadsbudskontor AB

Tysjövägen 8

831 52 Östersund

063-51 70 15

Lager & Distribution i Norrland AB

Tysjövägen 8

831 52 Östersund

063-13 77 21

ColliCare Logistics Östersund AB

Tysjövägen 8

831 52 Östersund

063-57 24 10