Magasinering - Bäst information om MagasineringMagasinering i Lidingö

Totalt finns det 4 förrådsföretag som håller på med magasinering i Lidingö och många av dessa har flera olika former av magasinering och storlek på förråd. Ibland kan det vara svårt att hitta ett företag i Lidingö som har bra magasin där du kan magasinera dina saker på det sätt som du önskar och dessutom till en rimlig kostnad. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som känner till ett bra magasineringsföretag eller om du kan få lagra dina saker i någon lada eller någons garage är det ännu bättre. Du kan också jämföra olika magasineringsmöjligheter och förråd på nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Lidingö finns flera som håller på med magasinering kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och vilken typ av magasin och förråd de tillhandahåller. När du kontaktar någon gällande magasinering är det bra ifall du vet exakt vad du vill magasinera, hur länge du behöver förrådet samt hur stort förråd i kbm du behöver. En hel del information om förråd och magasinering kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som säljer magasinering.
Det går bäst att komma i kontakt med ett bra ställa att magasinera dina saker i Lidingö genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Alla inom Magasinering i Lidingö

Lidingö Förrådscenter AB

Förrådsvägen 13

181 41 Lidingö

08-731 69 40

Lidingö Flytt & Transport AB

Källängstorget 2B

181 44 Lidingö

08-765 32 32

Lidingö SelStor

Södra Kungsvägen 71

181 32 Lidingö

08-731 68 60

Elefant Flytt & Express AB

Kostervägen 3

181 35 Lidingö

08-777 00 53